Nieuwe fiets

Omdat ik een heren fiets had was het niet handig voor het op en afstappen. Besloten om een fiets te kopen met een lage instap. Ik was zeer tevreden over m’n gazelle HeavyDutyNL met zijn Bosch midden motor en zijn hydraulische remmen stond het voor alvast om een fiets te kopen met de zelfde opties.

Ik heb meerdere merken bekeken, maar ik kwam toch weer bij Gazelle uit. Een fiets met een Bosch midden motor en hydraulische remmen. Alleen is de nieuwe serie van Bosch accu’s van lagere capaciteit 300 watt ipv 400 watt. Ik maak niet zulke lange ritten dus gekozen voor de standaard accu van 300 watt, de 400 heeft een meer prijs van €150,- .

Een gazelle Paris C7 HMB en dan een dames uitvoering

In 2 dagen heb ik al 50 km gefietst met deze fiets, hij fietst heerlijk. Ook de accu al leeg gehad, beetje stom maar ik had het juiste menu item in het display niet voor. Maar ik had 40 km gefietst en Gazelle geeft er 30 km op, dus ik klaag niet. Fiets geeft me een hoop vertrouwen met het op en afstappen dus ik denk dat ik er een hoop plezier aan zal beleven.

De eerste modificatie heeft al plaats gevonden, omdat ik de krat aan de voorzijde moet missen, heb ik fietstassen aan de achterzijde geplaatst. Hiervoor naar de action geweest, voor €5,99 kan je toch niet zonder zittenTags: , , ,

Mijn reactie