Archief van mei 2010

Opzoek naar een mooie aanbieding iMac

vrijdag 14 mei 2010

De benchmarks hebben me doen besluiten om een 27 inch iMac Intel i7 iMac te kopen. Ik heb er voor mezelf een traditie van gemaakt om nooit de advies prijs te betalen voor m’n Apple producten. Dus de nieuwe iMac zal en moet voor een actie prijs of er moet leuks bij zitten.

Een klein overzicht van de aankopen:

  • iMac 20″ – gratis iPod Nano
  • MacBook – EOL prijs
  • Mac Mini – EOL prijs
  • Mac Mini – EOL prijs + BTW actie
  • MacBook Pro – BTW actie

Sommige APR (Apple Premium Resellers) hebben wel leuke aanbiedingen, maar om er nu stad enland er voor af te reizen gaat me net wat te ver. Maar het heeft me wel op een leuk idee gebracht (wordt vervolgd).

Belgen doen mee

vrijdag 14 mei 2010

Het mag toch wel duidelijk zijn, de WK gekte moet gaan beginnen. Gek genoeg zijn het nu Belgische kom af dingen die gestart zijn Jupiler heeft het “jup Holland jup” shirt en het AD(Belgische eigenaar) heeft de kabouter plop muts.

Nog nooit vertoond ik ben benieuwd waar de Nederlandse bedrijven blijven met hun Oranje gadgets.

iPhoneloos

woensdag 12 mei 2010

Inmiddels bezig met m’n 3e iPhone, ook deze vertoonde haarscheurtjes. Ik wilde deze pas inleveren voor het einde van garantie, wederom weer haarscheurtjes. Deze haarscheurtjes zaten rondom het toestel. Het is echt te hopen dat Apple met de vierde generatie iPadachtige iPhone gaat komen. De plastic achterzijde is niet geschikt om langer als een jaar mee te gaan.

De belangrijkste reden dat ik nu de iPhone heb ingeleverd is dat de speaker er mee gestopt is. Het trillen alleen is niet voldoende, eerste dag al 2 sms-jes en 1 telefoontje gemist.

Nu maar hopen dat T-Mobile net zo snel als de vorige keer mijn iPhone omruilt.

Tot die tijd iPhoneloos even geen twitter even geen snel dingen opzoeken….