Archief van december 2010

Lego

woensdag 29 december 2010

Vroeger veel gespeeld met Lego, maar je wordt ouder en laat het “speelgoed” links liggen. Maar toch als ik iets van Lego zag begon het te kriebelen. Een vriend poste op zijn facebook profiel dat hij met de kerst een truck met kraan in elkaar ging zetten. Dit was de druppel voor mij om toch ook weer eens met Lego te gaan spelen.. naar de winkel gerend op de 4e kerstdag en aan de slag gegaan met 1877 steentjes.

Ondankbaar

maandag 20 december 2010

Altijd lastig als je voor een grote groep mensen een kerstcadeau moet kopen, zo ook voor mijn baas.

Nieuw espresso ding #lavazza

Deze keer een espresso apparaat, mooi oranje dus WK proof! 40 cupjes koffie erbij dus ruim genoeg om lekker na te genieten van het kerstmaal.

Nu valt het me altijd op als we dit soort dingen krijgen dat ze op marktplaats verdwijnen, dus mocht je hem tegen komen op marktplaats…. biedt niet meer dan 20 euro want het zijn ondankbare mensen!

MacBook Air 11,6″ unboxing

zondag 5 december 2010

Gisteren uitgepakt en wat een geweldig mooi Apple product is de nieuwe serie MacBook air. Alles klopt gewoon aan deze computer. Bij de vorig MacBook Air was de optische speler al weg gelaten, die dingen zijn eigenlijk al jaren uit de tijd, wellicht dat deze ooit weer eens retro worden. Terug naar de MacBook Air, wat opvalt is het gewicht, voor het gevoel lijkt hij lichter als de iPad. Wellicht het soortelijk gewicht is lager.

MacBook air vs MacBook pro 15"

Wie de MacBook Air vergelijkt met een MacBook 15″ pro zal deze al snel groot en lomp vinden. Deze laptop is weer in vergelijk met ander laptops juist mooi slank.