Archief van oktober 2008

Don Diablo song of the week in de iTunes store

vrijdag 31 oktober 2008

Na weken van troep eindelijk weer eens een lekker nummer als song of the week in de iTunes store. Wees er nog snel bij want tot maandag kan je deze kostenloos downloaden in de iTunes store als je een account hebt. 

Ik had nog nooit eerder van Don Diablo gehoord, maar nu met get on the floor als song of the week toch maar eens in de gaten houden. Ik heb de rest van het album nog niet gehoord, maar wie weet dat ik daar van de week eens aan toe kom.

Heather Nova – South

vrijdag 31 oktober 2008

Vraag aan mij ‘wat is nu de het beste album van Heather Nova?’ Dan zal waarschijnlijk mijn schouders ophalen en je vertellen dat ik het eigenlijk niet weet. Onlangs ‘South’ in de iTunes store gekocht, het was één van de albums die ik nog niet had. 

Luisterend naar het album vraag ik me eigen af waarom heb ik deze nog niet eerder toegevoegd aan m’n collectie. 

Na dit album weet ik het zeker, hier kan je blind een album van kopen zonder er spijt van te krijgen. Als of er een engel in je oren staat te pissen als je naar haar muziek luistert.

Je eigen site tegen komen in Google

vrijdag 31 oktober 2008

Je eigen site tegen komen in Google, is eigenlijk wel best vervelend. Ik was op zoek naar een zuignapstatief, maar kom via google op m’n eigen website uit. Ik had het woord zuignapstatief ooit eens gebruikt in een blog bericht.

Ik heb er eentje, maar wil eigenlijk een iets betere hebben. Doordat ik op m’n eigen website uitkom geeft het misschien wel aan.. ‘moeilijk te vinden’ die dingen.

Maar geef niet op blijven zoeken en de aanhouder wint!