Archief van categorie ‘Video’

Edelkrone action module

donderdag 7 januari 2016

Ik had al eerder een slider van Edelkrone gekocht, een vernuftige slider die op 1 statief te monteren is en bijna zijn dubbele lengte als slide lengte heeft.

Daar was al een geruime tijd een action module voor te koop, maar nu had ik de centjes bij elkaar om deze ook te kunnen kopen.

Met deze slider wordt zelfs een filmpje over boerenkool cool

Edelkrone SliderPLUS v2 small

maandag 26 mei 2014

Edelkrone slider

Ik heb altijd al wel een slider willen hebben, maar wil je een beetje slider heb je toch minimaal 50 cm slider nodig. En een slider van 60 sjouw je ook niet zomaar overal mee naar toe. Ik heb wel eens een zelfbouw slider gemaakt met skate wieltjes en wat spullen uit de bouwmarkt. Het werkte wel maar was wel erg houtje touwtje en door zijn omvang ging de slider nergens mee naar toe. Dus hele idee van een slider los gelaten tot ik op eens de Edelkrone Sliderplus v2 tegen kwam. Een slimme slider die heel hightech over komt en toch heel klein in formaat is. Na wat filmpjes en recensies besloten er eentje te bestellen en sneller als ik dacht was de slider in huis. Na 2 weekjes oefenen was het Dordt in Stoom, een druk evenement dus dit was de ultieme test of de slider handzaam was en bruikbaar.

Ondanks het niet heel groot apparaat is, trek je wel de aandacht van veel mensen en willen ze graag weten wat het is en wat het doet. Als je dat voor lief neemt dan is het toch een best handzaam apparaat om te nemen naar evenementen waar je niet snel een ander soort slider voor zal mee nemen.

 

EOS M nu heel betaalbaar

zaterdag 7 september 2013

Ik heb hem altijd er bij willen hebben, door een aanbieding van de Dixons getriggerd, EOS-M + 18-55 +90EX voor 349 euro dit was goedkoop. Tot ik bij kamera-express keek voor de adapter ring zag ik dat deze zelfde set 299 was, dus nog eens aantrekkelijker als het aanbod was. Ik weet dat de kamera binnen kort wordt vervangen maar de prijs zal dan ook gelijk weer omhoog gaan.

Ik heb er eventjes mee zitten spelen zie boven het resultaat.