Ik wil een Harrie Piekema poppetje


Als er wat te sparen valt bij de Albert Heijn, dan ben ik er als de kippen bij. Deze keer een beetje teleur gesteld want er bestaat geen Harrie Piekema poppetje, zoals deze wel in het reclame filmpje boven te zien is. Dus kom op Albert Heijn laat een paar duizend Harrie Piekema poppetjes maken en maak de Harrie Piekema fans blij!

harriepiekemaTags: , , , , , , , , ,

4 reacties op “Ik wil een Harrie Piekema poppetje”

 1. marijke Zegt:

  Ik wilook een Harrie Piekema poppetje
  WOEHOEEEE
  ik ben stiekem verliefd op hem:D
  vind mijn vriend niet zo leuk!

 2. MoniqueB. Zegt:

  Eindelijk iemand die het zelfde denkt als mij: gewoon een poppetje van de beste man!
  Ik denk dat DIE juist het snelst uitverkocht zouden zijn…

  Misschien moeten we maar eens een briefje schrijven…

 3. Elessa Zegt:

  Er is een hyve voor opgericht!
  http://het-poppetje.hyves.nl/
  voor iedereen die dat poppetje wil!

 4. Jolieke Zegt:

  Ik wil zo een poppetje <3

  xx.'

Mijn reactie