MacBook Pro

Gisteren een MacBook Pro gekocht.. wat een genot om op zo’n laptop te mogen werken. En dan ook nog zoooooo mooi! De eenvoud die het hem echt doet! Ik heb er nu alles bij elkaar een beetje mee zitten spelen.. heerlijk!!! De stap vooruit in rekenkracht lijkt klein, maar hij is behoorlijk stuk sneller als mijn iMac. Overweeg wel ander geheugen en een snellere harddisk.Tags: , , , , , ,

4 reacties op “MacBook Pro”

 1. \/\/|/\/\ Zegt:

  teamdoelen ook alweer op zie ik 🙂

 2. Jeroentje Zegt:

  mmm meer als op hihihi 😉

 3. Rik Zegt:

  Ik zou zo’n MacBook Pro zo hebben gekocht.. Als ik er het geld voor had..
  Ik ben nu aan het sparen voor een 2.0 ghz Mac mini..

  (Oohja, wat is de titel van het achtergrondliedje wat je hoort aan het begin? 🙂 )

 4. Jeroentje Zegt:

  @ Rik,

  dat komt uit iLife en heet 44th street

Mijn reactie