Alela Diane

Ooit eens als Song of the week gedownload in de iTunes store. Maar toen niet echt bij stil gestaan, meestal pik ik hem wel mee als ik iets anders aanschaf in de iTunes store.

Deze week een paar keer gehoord en er eens bij blijven hangen, met van wie is dat nou? Via YouTube wat meer zitten kijken en luisteren..en ik ben onder de indruk. Mocht ooit nog eens naar Nederland komen en ik ben in de mogelijkheid om er heen te gaan, ga ik!3 reacties op “Alela Diane”

 1. \/\/|/\/\ Zegt:

  Mooi man….heb ze ook op mijn blogje staan (the pirates gospel) het is echt een wereld CD!

 2. Jeroentje Zegt:

  vandaag ook maar The Pirate’s Gospel (Bonus Track Version) gekocht via iTunes 🙂

 3. Rob Zegt:

  Hoi Jeroen,

  Ken deze Dame, was een keer op TV bij de VPRO
  Programma “Vrije Geluiden”
  Mooie Dame, Mooie Muziek!!

  Groet,
  Rob

Mijn reactie