Find my iPhone en de Politie

Vandaag gebeld door vrouwlief.. die kon haar iPhone niet meer vinden. Gelukkig had ik find my iPhone net geïnstalleerd op haar iPhone na de update van iOS5. De iPhone was snel gevonden want hij stond nog aan. Hij zou in Leiden zijn, 85 km uit de buurt, gevonden of gestolen… 

 

Nu het mooie.. ik dacht ik bel de Politie dit is kat in het bakkie. Niet dus we moesten maar eerst aangifte doen en dan  konden ze kijken of ze hier überhaupt iets mee kunnen doen. En de aangifte moest in plaats van de vermissing zijn.. dus nog een keer bellen met de politie maar dan in onze woonplaats. Hele verhaal uitgelegd, die wilde wel mee werken aan snelle actie gelukkig wilde dienstdoende agent mijn aangifte opnemen. Inmiddels was de iPhone uitgeschakeld.. omdat het me  niet lekker zat toch naar Leiden gereden om te kijken of er nog een spoor was.. maar helaas…

 

Maar het erge aan de zaak was dat het politiebureau nog 250 meter van iPhone verwijderd was… toch belachelijk!!!Mijn reactie