Archief van juni 2009

Stationsplein Zwijndrecht

zaterdag 27 juni 2009

Het nog niet zo lang geleden aangepaste stationsplein van Zwijndrecht, is een onvervalst blunder project. Niks schijnt er in 1x goed kunnen gaan. Het ligt nu al voor de 3e of 4e open. Het moet binnenkort waarschijnlijk weer open omdat dan de oude lantaren palen er uit moeten.

En dan heb ik het niet eens over de kwaliteit van het geleverde werk… wie nu over de stationsweg de koninginnenweg (richting A16) op draait zal op merken dat dit een wel heel vreemde krappe bocht is geworden. Menig vrachtwagenchauffeur zou wel zitten vloeken in zijn cabine.

Mooi stukje werk gemeente Zwijndrecht!

De iPhone 3GS ik heb hem

zaterdag 27 juni 2009

De hype van vorig jaar was er niet, maar ik denk wel dat T-Mobile door zijn 1e voorraad heen is. Ik had er nog even aanlopen denken om er eentje te halen in BelgiĆ«. Maar het prijs plan is eigenlijk lang nog niet zo gek, je abonnement is gewoon een afbetaling met wat belminuten en SMS’jes.

Wat vind ik er van?? Hij is echt super snel geworden en de anti vlek coating werkt goed. De case is het zelfde gebleven met gevolg dat ik geen nieuw dock hoeft te kopen.

Het kompas is een leuke feature maar ik zie daar nog niet 100% het nut van in, daarin tegen vind ik voice-control leuker. Ik had dit op m’n oude Nokia, en Apple is er in geslaagd om het net een tikje te verbeteren en zo in de markt te zetten dat het net lijkt dat zij het hebben uitgevonden. De voice-control verstaat perfect Nederlands.. tot dat je Engels tegen je telefoon moet praten en je moet fonetische toeren uithalen om hem te laten doen wat je wat je wilt.

Nog ander testje uitgevoerd wat ik wel opmerkelijk vind, de film mogelijkheid op de iPhone is verbazingwekkend goed te noemen. Beeld goed, geluid goed, maar het vreemde is dat je gewoon je opgenomen filmpjes via 3G netwerk kan uploaden naar YouTube.

Ik heb het gisteren getest en om een 30 seconde durend filmpje te uploaden is de iPhone 3 minuten mee bezig. Lang niet slecht te noemen, benieuwd wat voor gevolgen dit gaat krijgen op You Tube. Dit is ideaal voor de burger journalistiek, de media is gelijk boem online!

ingeschreven voor de iPhone 3Gs

zaterdag 20 juni 2009

Ik had eerst bedacht om me in te houden en eventjes te wachten. Maar vanmiddag toch maar besloten om eigen in te schrijven voor een iPhone 3Gs. Het gaat weer helemaal op zijn T-Mobile style.. een zooitje dus. Ik blijf het jammer vinden dat iPhone alleen bij T-Mobile zit en niet bij een andere provider.

Volgens de verkoper geeft de aanbetaling die ik vanmiddag gedaan heb geen recht op zekerheid dat ik vrijdag er ook eentje krijg(koop). Dus vrijdag ochtend maar naar T-Mobile, in de hoop er eentje te bemachtigen.