Archief van januari 2009

Voetbalplaatjes van de Albert Heijn

vrijdag 23 januari 2009

 

Albert Heijn heeft weer een spaaractie en Nederlanders zijn er gek op. Ik moet zelf maar gelijk toegeven.. ikke ook, nu ook weer bij de voetbalplaatjes. Ik ga druk mijn best doen om dit album vol te krijgen.

Inmiddels heeft het eerste dubbele plaatje zich voor gedaan. Het is Kelvin Maynard van Volendam (247).  Dubbele inmiddels alweer kunnen ruilen.

UPDATE 24 jan 2006 ik inmiddels dubbele plaatjes die ik evt. wil ruilen voor plaatjes die nog niet heb. 

 

De bijkomende reclame met Harry Piekema is geweldig!!! 

Tefal Oléoclean FR7009

woensdag 21 januari 2009

Patatjes zijn lekker alleen het schoon maken van de friteuse is een hell.. tot dat ik deze friteuse van Tefal tegen kwam. 

De Tefal Oléoclean, een friteuse die na elke bakbeurt de olie filtert en zodat je na elke keer pan kan schoonmaken. De eerste keer in gebruik genomen en ik moet zeggen, dit zou wel eens een friteuse kunnen zijn die het schoonmaken tot een eitje maken.  De olie wordt mooi opgevangen in de plastic bak en blijft lucht dicht opgesloten zitten tot de volgende keer. De friteuse geeft aan wanneer de olie aan vervanging toe is (tellertje) dus bakken met oud vet is er ook niet meer bij (als je eigen netjes aan de timer houdt).

Binnenkort eens testen met de bitterballen jammie!!

Met m’n vader gaat het heeeeel goed!!

vrijdag 16 januari 2009

pa is weer beter

Gisteren was m’n vader geopereerd, en vandaag was hij weer helemaal bij positieve en weer zo goed als nieuw! Goed nieuws dus, nu kunnen we uitgaan kijken naar betere tijden.