iPhone 3GS nu al stuk.. grr.. wit scherm

vanochtend was ik een beetje aan het twitteren en wilde ik een foto met moby picture door sturen merkte ik al dat de iPhone vreemd reageerde, hij wilde geen foto’s meer maken. Ik dacht even op nieuw opstarten, na die alleen nog maar een wit scherm op m’n iPhone 3GS

wit scherm iphone Ik heb nog wel een reserve kopie kunnen maken en een herstel poging ondernomen maar zonder resultaat. Er zit niet veel anders op om hem morgen maar naar T-Mobile te brengen. Nu ging dit laatste keer vrij vlot, het is toch vervelend je raakt er zo snel aan gewend aan dit soort speeltjes. Even snel een filmpje maken is er niet meer bij de komende 2 weken.Tags: , , , ,

1 reactie op “iPhone 3GS nu al stuk.. grr.. wit scherm”

  1. hulde voor T-Mobile | iBeetle Zegt:

    […] « iPhone 3GS nu al stuk.. grr.. wit scherm […]

Mijn reactie