De iPhone 3GS ik heb hem

De hype van vorig jaar was er niet, maar ik denk wel dat T-Mobile door zijn 1e voorraad heen is. Ik had er nog even aanlopen denken om er eentje te halen in BelgiĆ«. Maar het prijs plan is eigenlijk lang nog niet zo gek, je abonnement is gewoon een afbetaling met wat belminuten en SMS’jes.

Wat vind ik er van?? Hij is echt super snel geworden en de anti vlek coating werkt goed. De case is het zelfde gebleven met gevolg dat ik geen nieuw dock hoeft te kopen.

Het kompas is een leuke feature maar ik zie daar nog niet 100% het nut van in, daarin tegen vind ik voice-control leuker. Ik had dit op m’n oude Nokia, en Apple is er in geslaagd om het net een tikje te verbeteren en zo in de markt te zetten dat het net lijkt dat zij het hebben uitgevonden. De voice-control verstaat perfect Nederlands.. tot dat je Engels tegen je telefoon moet praten en je moet fonetische toeren uithalen om hem te laten doen wat je wat je wilt.

Nog ander testje uitgevoerd wat ik wel opmerkelijk vind, de film mogelijkheid op de iPhone is verbazingwekkend goed te noemen. Beeld goed, geluid goed, maar het vreemde is dat je gewoon je opgenomen filmpjes via 3G netwerk kan uploaden naar YouTube.

Ik heb het gisteren getest en om een 30 seconde durend filmpje te uploaden is de iPhone 3 minuten mee bezig. Lang niet slecht te noemen, benieuwd wat voor gevolgen dit gaat krijgen op You Tube. Dit is ideaal voor de burger journalistiek, de media is gelijk boem online!Tags: , , , , , , ,

Mijn reactie