Eerste artiestennamen De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy 2009 bekend!

Jeroen van der Boom, Racoon, Boeijen-Hofstede-Vrienten, Boudewijn de Groot, VanVelzen en de 3JS treden onder andere eind januari op tijdens de 11e editie van De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam.

Voor zanger-pianist VanVelzen en 3JS is het de eerste keer dat ze hun opwachting maken tijdens De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy. VanVelzen heeft sinds zijn eerste single in september 2006 al diverse muzikale prijzen ontvangen. In april nam hij zijn vierde in ontvangst: de 3FM Award voor Beste Liveact 2008. Ook 3JS, bestaande uit Jan Dulles, Jaap de Witte en Jaap Kwakman, is in de prijzen gevallen. Dit jaar ontvingen zij zowel een Rembrandt als de Zilveren Harp voor jong aanstormend talent.Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 reacties op “Eerste artiestennamen De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy 2009 bekend!”

  1. Cornelis Zegt:

    VET !! Dat gaat een leuk feesie worden !!

  2. Jeroentje Zegt:

    ik heb er ook vet veel zin in!!!

  3. Cornelis Zegt:

    Daar kan ik me wat bij voorstellen !

Mijn reactie