Time Lapse around Rotterdam

Vandaag een rondje om Rotterdam gereden, met dit als resulaat. Ik heb de hele ring om Rotterdam genomen. 

Bijna nooit sta je meer voor de van Brienenoord brug stil, Ik ga een filmpje maken, pats boem file!

 

Thuis het filmpje verwerkt in iMovie 06, muziekje er onder van Morgan Geist, Detroit.Tags: , ,

2 reacties op “Time Lapse around Rotterdam”

 1. Wido Oerlemans Zegt:

  Dag Jeroen,

  Hopelijk ben ik hier aan het goede adres. Ik zag een schitterende timelapse video van Rotterdam op youtube staan, deze:

  https://www.youtube.com/watch?v=VG4nR9lYZZ4

  Ik ben vanaf juni (weer) in dienst als onderzoeker bij de Erasmus Universiteit bij bestuurskunde, waarbij we samenwerken met de gemeente Rotterdam op het thema slimmer organiseren in Rotterdam. Nu ontwikkelen we in verband hiermee een ‘kenniswerkplaats’ waar gemeenteleden en onderzoekers kennis kunnen uitwisselen en nieuwe onderzoeksprojecten kunnen initiëren. Ik ben deze website nu aan het opzetten en ik vroeg me af of het mogelijk is om jouw filmpje te gebruiken. Meer specifiek gaat het om het ‘renderen van jouw filmpje als achtergrond op de ‘home’ pagina van de website. Zou dat mogelijk zijn? uiteraard kunnen we verwijzen naar jouw youtube kanaal en/of dit blog. Geef maar aan of het mogelijk is. Alvast bedankt voor de reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Wido Oerlemans.

 2. Jeroentje Zegt:

  Hallo Wido,

  ik kan je deze niet laten gebruiken sorry

  Jeroen

Mijn reactie